AGRAM OPET 100% ZA VIKEND!!!

AGRAM OPET 100% ZA VIKEND!!!

Ovaj vikend kao i prošli sve pobjede pa se nadamo da će što duže potrajati raspoloženje u ovom ozračju.Krenimo redom kako smo i započeli vikend događanja.

KADETKINJE i PIONIRKE u petak su otputovale u Metković na utakmice sa NERETVOM.

PIONIRKE nakon prespavane noći sa dosta nepovezanom igrom došle do nova tri boda.Pobjeda od 1:4 je zaslužena ali smo navikli na puno bolja izdanja naših PIONIRKI.Pobjedi se ne gleda u zubi pa stoga čestitke djevojkama jer je i put bio jako dug i naporan.

KADETKINJE u derbiju kola sa pogledom na tablicu odradile vrlo zrelu i rutinsku utakmicu.Pobjeda od 0:3 i više nego zaslužena a ono sa čime smo jako zadovoljni je da smo protivnika ostavili u njihovoj polovici bez prevelikih priljeva ka našem golu.Čestitke djevojkama na igri i pobjedi a ono što nam slijedi za nadolazeći vikend je opet derbi ali ovog puta nama u goste dolazi poznati i neugodni protivnik RIJEKA.

Ovim putem zahvaljujemo se svi djevojkama na kulturnom ponašanju i besprijekornoj disciplini.Domaćinu HOTEL METKOVIĆ hvala na gostoprimstvu i nadamo se i budućoj suradnji.

U nedjelju u popodnevnim satima smo sa SENIORKAMA ugostili ekipu ŽNK DONAT iz ZADRA i krenuli u drugi krug natjecanja 1.HNLŽ.Po teškom i blago rečeno nemogućem terenu za bilo kakvu kombinatornu igru savladali smo neugodne goste sa 5:2.U prvom poluvremenu smo se dosta tražili u neugodnim uvjetima za igru ali u drugi dio smo ušli puno odlučniji i zasluženo slavili sa nova tri boda.Čestitke djevojkama na prikazanom a nama sljedeći vikend slijedi uvijek neugodno gostovanje u Brodu kod VIKTORIJE.Nastavljamo i dalje sa trenažnim aktivnostima jer prvenstvo se igra do debelo u prosinac.

Nakon SENIORKI u večernjim satima smo sa MLAĐIM PIONIRKAMA ugosti na umjetnoj travi ZAGREBAČKE MALE.Dopadljiva igra naših curica i sigurna pobjeda od 7:0.Čestitke  djevojkama a naredni vikend nam preostaje zadnje kolo u muškoj ligi pred zimsku pauzu.


IZNAD SVIH AGRAM