IZVJEŠĆE REDOVNIH KOLA 1.HNLŽ

IZVJEŠĆE REDOVNIH KOLA 1.HNLŽ

Vikend iza nas smo odigrali sve moguće lige koje igramo pa kronološki krenimo sa izvještajima.

Subota je bila rezervirana za PIONIRKE i KADETKINJE i utakmicu sa ŽNK RIJEKA.

KADETKINJE u derbiju pobijedile 2:1 pogotcima TEE VRAČEVIĆ. Dosta rastrgana i nepovezana utakmica s naše strane zbog svim mogućih faktora ali čestitke djevojkama na nova tri boda i sad se lagano spremamo na novo putovanje u SLAVONSKI BROD. Bravo cure.

PIONIRKE uvjerljive sa ŽNK RIJEKOM. Pobjeda od 6:0 i nova tri boda. Prvi dio smo odigrali dosta stihijski dok smo u drugom poluvremenu bili puno bolji i efikasniji. Lagano hvatamo korak sa igrom i nastavak slijedi u BRODU sa VIKTORIJOM.Bravo djevojke.

Nedjelja je bila rezervirana u jutarnjim terminima za ligu ZNS-a. Raspored je takav da smo i sa MLAĐIM PIONIRKAMA i sa LIMAČICAMA igrali između AGRAM-AGRAM II.

U MLAĐIM PIONIRKAMA pobjeda AGRAM I od 4:1. Rutinska pobjeda ostvarena kroz kontru  i polukontru.AGRAM II je bio dominanatan  u igri međutim dosta nekonkretne u završnici što ih je koštalo tri boda.

LIMAČICE odigrale utakmicu u kojo su djevojke koje duže treniraju ipak pokazale više spretnosti i AGRAM je pobijedio AGRAM II sa uvjerljivih 9:0.Iskustvo i duže treniranje su presudli što ne znači da u budućnosti neće biti obrnuto.Bravo za sve djevojke.

Za kralj nedjeljnog druženja ostale su nam SENIORKE. U goste su nam stigle djevojke iz RIJEKE. Pobjeda za gošće od 1:2. Šteta za izgubljenim bodovima ali glavu gore. Sezona je duga i novi izazovi su pred nama.

IZNAD SVIH AGRAM.