IZVJEŠĆA SA UTAKMICA

IZVJEŠĆA SA UTAKMICA

Ovaj vikend prepun utakmica pa idemo izvjestiti što se sve dešavalo.

U subotu smo vikend utakmice otvorili sa PIONIRKAMA koje su u derbiju lige ugostile NŠ MEĐIMURJE. U napetoj utakmici naše djevojke ostvarile pobjedu od 2:0.Time smo ostali na vrhu lige i kroz daljnji rad idemo po nove uspjehe u našoj igri.Djevojkama čestitke na pobjedi i zalaganju.Strijelci na utakmici su bile JURIČIĆ i ĆUŽE.

Nakon pionirki na red su došle i KADETKINJE koje su također sa NŠ MEĐIMURJE odmjerile snage u svom uzrastu. Sigurna pobjeda od 8:0 čime smo nastavili svoj put prema što boljim izdanjima.Čestitke curama na prikazanom.Novi izazovi nas čekaju već sljedeći vikend u Sisku gdje idemo bez naših reprezentativki(CIGLEVIĆ,JAKOBAŠIĆ,NOVAK).

Nakon pionirki i kadetkinja na red su došle i naše LIMAČICE koje su u utakmici sa NK BUZIN slavile sa 2:1. Bravo za naše najmlađe koje pokazuju sve bolju igru.

Poslije ovih utakmica put nas vodi u Metković gdje su SENIORKE odigrale 3.kolo. U nedjeljnoj popodnevnoj utakmici domaćin je slavio sa 4:0 i time nas ostavio bez bodova. U sljedećim utakmicama idemo pokušati ostvariti bolji rezultat. Čestitke curama na zalaganju kroz ova dva dana a ozljeđenima što skoriji oporavak.

U nedjeljno veče zaključujemo i zadnju utakmicu sa našim MLAĐIM PIONIRKAMA koje su ugostile dječake NK RUDEŠ. U dobroj utakmici miroljubiva podjela bodova u zadnjim minutama. Konačni rezultat 1:1.Sljedeći treninzi koji dolaze biti će poticaj za daljnji napredak u našoj igri.Čestitke curama.

IZNAD SVIH AGRAM



IZVJEŠĆA SA UTAKMICA